Reindeerspotting pako joulumaasta koko elokuva. Reindeerspotting (2010) 2019-04-05

Reindeerspotting pako joulumaasta koko elokuva Rating: 7,4/10 299 reviews

Reindeerspotting: Näin kohuttu kotimainen huume

reindeerspotting pako joulumaasta koko elokuva

My√∂s Janin halu lopettaa tuntuu ailahtelevan. Joonas Neuvonen kuvasi Rovaniemell√§ asuessaan Janin ja kaveriporukan el√§m√§√§ noin vuoden ajan. Reindeerspotting pist√§√§ hiljaiseksi ‚ÄĒ ja her√§tt√§√§ paljon kysymyksi√§. Reindeerspotting ‚ÄĒ pako joulumaasta -elokuvan ensi-ilta oli 9. My√∂s yksityisel√§m√§√§n liittyvist√§ asioista voi keskustella silt√§ osin, kuin niist√§ on julkisesti kerrottu.


Next

Reindeerspotting (2010)

reindeerspotting pako joulumaasta koko elokuva

Neuvonen on juuri sanonut ei parille televisioesiintymiselle. Opimme myös sen, että Rovaniemi on paska paikka, kaikki sen eteläpuolella on jees. Kotona Rovaniemellä oli ollut vielä lunta maassa. Hänellä on siisti nahkatakki, pieni risuparta ja tyylitellyn rähjäinen puolipitkä rastatukka. Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa, Blow ja Trainspotting on monien suosikkeja ja miksikäs ei. Pysähdy hetkeksi haistamaan ja maistamaan kupillinen hiton hyviä sumppeja ja muista jättää jälkesi.

Next

Damn good coffee: Reindeerspotting

reindeerspotting pako joulumaasta koko elokuva

Kerrostalon parvekkeelta Joonas kuvasi jouluisia poroajeluita, kun yksi tuhdin sekotilan saavuttanut ystävä kiipesi kaiteelle ja putosi katuun. Mä koetin sanoa, että tämä ei ole elokuva huumeista, vaan yhdestä huumeongelmaisesta kaverista. Niin sitten ehkä pärjää ja voi toivoa että ne joskus menis kokonaan ohitsekin. Vuonna 2010 valmistunut elokuva kuvasi rovaniemeläisiä huumeidenkäyttäjiä. Se tekeekin dokumentista aidon ja pysäyttävän. Vasta pitkiin elokuviin erikoistuneen ammattilaistuotantoyhtiö huomassa Neuvosen materiaalista löydettiin lopullinen tarinan muoto. Mä nään aina saman unen jossa veli makaa kiskoilla tummiin ja juna ajaa päälle.

Next

Reindeerspotting (2010)

reindeerspotting pako joulumaasta koko elokuva

But the movie doesn't even get showing off the cut-out fingers, it develops into an interesting story, almost if it was all scripted and acted which it isn't. Rovaniemellä elokuvan aihe teki itsensä tykö. Hän toteaa, että itsepähän on elämäntyylinsä valinnut. Toimittaja oli että ei ei, mähän saisin heti potkut. Voiko elämäntapaansa muuttaa tuosta vain? Isän alkoholismia, äidin mielenterveysongelmia, koulukiusaamista, sairauksia, yksinäisyyttä. Hänelle tärkeintä elokuvassa on käyttäjien syrjäytymisen kuvaus. Huumeita vetäessä rahantarve lisääntyy kovasti ja on ruvettava rötösherraksi.

Next

Reindeerspotting: Näin kohuttu kotimainen huume

reindeerspotting pako joulumaasta koko elokuva

Koko tarina on saatu kursittua erittäin toimivaan muotoon ja siinä ei tylsää hetkeä ole. Kaupunkiin oli levinnyt uusi päihde. Jani otti videokameran, jolla hän oli kuvannut toimenpiteen ahtaassa wc-eriössä ja palasi Joonaksen luo. Elämä jatkuu ja veli on pilvenpäällä eikä haluu että elän täällä murehtien. Jani ja Joonas kävivät ostamassa kaljaa. Jani saa useammallakin rikosnimikkeellä vuoden vankilatuomion.

Next

Reindeerspotting

reindeerspotting pako joulumaasta koko elokuva

Equally fascinated by darkness and light, progress and regress, hi-fi and lo-fi, beautiful and gruesome, in film, music, video gaming, this tragic world and life itself. Mutta korvaukset viivästyivät ja Jania odotti kesällä toimeenpantava vankilatuomio. Seuraa uutta elämäniloa ja pohdintaa viimeisten viiden vuoden valinnoista. Ihanelän normi elämää käyn töissä. Tulin vainoharhaiseksi ratsiasta ja ryhdyin jemmailemaan kasetteja. Oikeastaan porukka on paljon rauhallisempaa kuin ryyppyporukat keskimäärin. Tuotanto- ja markkinointiprosessissa siitä tuli huonosti tehtyä sosiaalipornoa, jolle on näköjään yllättävän suuri kysyntä.

Next

Damn good coffee: Reindeerspotting

reindeerspotting pako joulumaasta koko elokuva

Jani piikitti kokemuksen tuomalla näppäryydellä, vaikka hänen oikean kätensä sormista kaksi oli lyöty kirveellä poikki joitain kuukausia aiemmin. Hän pukeutuu löysiin vaatteisiin ja kuuntelee räppiä. Eivät ne olleet siinä porukassa hävettäviä asioita. Eurooppaan kaverukset olivat lähteneet Janin varastettua 5000 euroa lähikaupan kassakaapista. Kuinka ollakaan, Jani onnistuu ryöstämään lähikaupan ja lähtee matkaan.

Next

Reindeerspotting saa jatko

reindeerspotting pako joulumaasta koko elokuva

Reindeerspotting - Pako joulumaasta - ennen näkemätön dokumenttielokuva. Samalla maisema vaihtuu Välimereksi, ja Sisilian rannikolla Jani katkaisee injektioruiskunsa. Kaupungin nuorisoprojektista Joonas sai lainaan puoliammattilaistasoisen videokameran. Monet ovat ihmetelleet, miksei Neuvonen tai kukaan muu mennyt väliin esimerkiksi Janin ajaessa päihtyneenä. Seuraavana päivänä nuorisopajalta soitettiin ja sanottiin, että Joonaksen on palautettava kamera ja nauhat. Ohje blogissa asioimiseen ja elämään yleensä.

Next

Reindeerspotting: Näin kohuttu kotimainen huume

reindeerspotting pako joulumaasta koko elokuva

Reindeerspotting alkaa tilanteesta, jossa Jani etsii yöllä rivitalolähiön parkkipaikoilta Mazda 323 -mallista autoa, koska niiden ovien lukot on helppo murtaa. Jani onnistuu myös keikkaamaan lähikaupan kassan ja parivaljakko Jani ja kameramies lähtevät Euroopanrundille, jossa huumeita tuntuu saavan puolhuolimatta mistä vain. Olin elämäntilanteessa, ettei ollut rauhaa keskittyä katsomaan nauhoja läpi. Hollywood-leffa, jossa huumeita käytetään yhtä paljon kuin Reindeerspottingissa, ja päälle heitetään raakaa väkivaltaa ja seksiä, saa juuri ja juuri K-13-leiman. Siitä en tiedä pitäisikö se minkäkin kriteerin mukaan olla viisitoista- vai kahdeksantoistavuotiaita nuoremmilta kielletty, sama se. Jani oli mun kaveri ja ajattelin, että hän on täysipäinen siinä missä minäkin.


Next